Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Kitesurfen in Lemnos (Griekenland) Gepost op: Juni 04, 2021, 11:36:36
Hallo allemaal

Heeft iemand ervaringen met vliegen naar Lemnos inclusief kitebagage? Ik heb contact gehad met Aegean airlines, maar die schijnen niet te snappen dat je met 1 kite en 1 board (conform hun bagageregels) niet kan gaan kiten.
Alle tips zijn welkom.

Bedankt
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: LF Envy vs Best Kahoona 5 Gepost op: September 16, 2013, 13:57:07
@wasbeer: nu val ik je eens niet persoonlijk lastig, kom ik je hier tegen ThumpsUp.

We hebben een pakketprijs gekregen en die scheelt toch wel als je kte only + bar koopt.  Hij betaalt de kites uit zijn eigen spaarpot  Shocked, dus elke 100 euro minder is leuk meegenomen. Wij "sponsoren" al vervoer en verblijf en zijn eerste eigen kite is ook door ons betaald. Je geeft als 13-jarige niet zo snel een 1600 euro uit. Dus, alle info is welkom.
Als we de barren bekeken (zeg maar, minitieus bestudeerd hebben) hebben, is er de vrees dat zijn armen te kort gaan zijn voor de depowerstraps op de Best bar.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / LF Envy vs Best Kahoona 5 Gepost op: September 16, 2013, 10:09:13
Mijn zoon (13) wil zijn eigen setje kopen. We hebben wat rondgevraagd en gemaild voor prijzen.We komen uit op bovenstaande kites in een setje van 2013 maatje 7-9 tegen ongeveer dezelfde prijs.
Heeft iemand ervaring met deze kites/barren en kan helpen de knoop door te hakken?
Wat we tot nu toe gehoord hebben van medekiters, is dat de Kahoona beter lowend zou hebben maar dat de swivel onder op de bar vlug zou stuk gaan. De Envy zou met zijn onder bar depower systeem (vgl met Slingshot) last hebben van het water (zwelling) en zeer stroef gaan.
Graag jullie ervaringen.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2022 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.