Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Ultimate Kiteloops. Episode III. From heli-loops to megaloops. Gepost op: April 24, 2018, 18:46:33
Vind zijn filmpjes erg leerzaam. Zijn eerste filmpje om hoger te springen heeft me toch boven de 10m gekregen. Erg aardige kerel ook, heb hem eens ontmoet in de Filipijnen.
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Woo 3.0 Informatie Gepost op: April 24, 2018, 18:22:52
Hier ook 27-4 als bezorgdatum.

Hoogste G 8.3, maar heb nog wel regelmatig boven de 7G als ik weer een fuck up maak

Ben benieuwd hoe het gaat werken in combi met een smart watch. Zag nu alleen apple watch staan in de app, aangezien ik een iphone heb, maar hoop toch ook dat ik het in combi kan doen met een adroid wear horloge.

We gaan het zien.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Advies oorbescherming Gepost op: Juli 04, 2017, 15:58:22
Ik heb eerst surf ears 1.0 gehad maar vond dat echt rot dingen. deden zeer zeker met een muts eroverheen. Toen overgestapt op swimsafe van alpine. Deze zitten wel goed, alleen ben er inmiddels al zoveel verloren. Beetje zonde van het geld. Gebruik nu oude otoplastieken van m'n werk. zijn alleen voor geluidsdemping en niet voor in het water. Maar werken aardig iig geen grote plonzen water meer in m'n oren en ook geen koude wind. En er zit een touwtje aan dus als ze uit schieten ben ik ze niet kwijt. En gratis Smiley Krijg elke paar jaar weer nieuwe.
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: nieuwe strandtent op strand brouwersdam? Gepost op: Februari 23, 2017, 13:57:17
Meer strandtenten is altijd goed.
deze begrijp ik niet.?

Meer plek om een biertje te doen na een lange dag kiten. Wink Natural high zit altijd wel aardig vol in de zomer.
5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: nieuwe strandtent op strand brouwersdam? Gepost op: Februari 22, 2017, 16:40:08
Vroeger stond daar al een strandtent "de strandtent", maar omdat het strand toen steeds kleiner werd is deze verhuisd. Ze wilden toen het strand niet opspuiten.

Welke er nu komt geen idee. Meer strandtenten is altijd goed.
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Tenerife Gigante Gepost op: Februari 06, 2017, 20:24:51
Echt respect voor mensen die dit durven. Vond een golf van 2 meter al eng  Tongue
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Learning To Fly. Kiteboarding how to jump tutorial Gepost op: September 05, 2016, 11:58:40
Heb hem ook gekocht en zeer duidelijk. Zeker het deel hoe je op je board moet staan. Dit zorgde er voor mij voor dat ik nog beter en makkelijker upwind ben gaan varen.

Ik sprinng inmiddels iets hoger, Nog niet heel veel maar dat is een kwestie van oefenen. Ik spring wel een stuk constanter.

Ik heb hem dit jaar ook ontmoet in Cuyo Filipijnen. hele aardige kerel en hij kan aardig goed kiten. Groot deel van deze film is daar ook opgenomen erg leuk om dan de spot terug te zien waar je zelf ook bent geweest. En zeker een aanrader om in de NL winter eens heen te gaan!!
8  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 05, 2016, 11:17:00
Kapotte kite kan ik weleens geweest zijn op de slufter. Tijdens het varen klapte mijn LE. Deze is begin van het jaar gemaakt nadat m'n kite hard op het water was geklapt en hij dus knapte.  Blijkbaar was de reparatie niet sterk genoeg. Er nu maar een nieuwe blader er in laten zetten.  Moest alleen wel vanaf de zandbank terug zwemmen. Gelukkig was er iemand die me in de gaten hield tot ik bij de kant was. 

Vond het met de natuurgebied overtreders wel meevallen in die 2 uurtjes dat ik er was. Maar idd toen ik aan het zwemmen was werd er iemand aangesproken. En die reageerde echt zo van nou en en vaarde daarna lekker weer voorbij de boeien. Voor zulke mensen is het idd beter dat er controle is en ze een boete krijgen. Misschien leren ze het dan.

In ieder geval tot m'n kite knapte een super sessie gehad en heerlijk gesprongen.  Laat de wind maar weer komen!!
9  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Brouwersdam vrij / zat 1&2 juli Concert at Sea Gepost op: Juli 06, 2016, 13:52:06
Zaterdag juist wezen kiten op de brouwersdam. Was juist lekker rustig op het water. Aangezien half Duitsland er niet was ????. En de wind was idd goed einde van de dag.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Beste actuele wind site of app (voor Zandmotor) Gepost op: Mei 28, 2016, 16:46:05
Ik kijk altijd op hanglos.nl. Die is altijd wel redelijk accuraat
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe manier van les geven: kitesurfen op het asfalt Gepost op: Mei 24, 2016, 22:31:19
Jongens we gaan nu oefenen met body dragen ????
12  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Kiter tegen paal rockanje Gepost op: Mei 20, 2016, 17:43:24
Hoor net van een collega die bij de brandweer zit dat er een kiter tegen een paal aangevlogen is op de 2e slag. Zijn gezicht lag aardig in de kreukels en met de trauma heli weggebracht.

Weet iemand wat hier precies gebeurt ?

Ik hoop iig dat het weer goed met hem komt!
13  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kiters in de problemen rockanje Gepost op: Mei 08, 2016, 23:19:36
Eentje was  al een hele tijd op een foil bezig en zag er wel ervaren uit de andere heb ik niet zien varen. Die kwam zelf niet uit het water en toen z'n kite er eenmaal in lag kreeg hij hem niet meer gerelaunched.

Geen idee of het Duitsers waren.

Toen ik net aankwam was er ook iemand aan het lessen denk ik, Hij werd vastgehouden terwijl hij met de kite bezig was in het water. Hoop niet dat het iemand van de kiteschool was die daar zit. Niet echt het goede voorbeeld.
14  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Kiters in de problemen rockanje Gepost op: Mei 08, 2016, 21:53:11
Vandaag 2 kiters in de problemen bij rockanje wind werd minder en toen kregen ze hun kites niet meer uit het water. Door de schuin afhandig wind kwamen ze ook niet meer uit zichzelf naar de kant. Reddingsbrigade heeft ze er waarschijnlijk uitgehaald. Die gingen er met een bootje achteraan. Heb dit alleen niet meer gezien. Aangezien ik naar huis ben gegaan maar ze dreven helemaal voorbij de 2e slag terwijl ze links van de 1e slag waren begonnen.

Zo zie je maar weer dat je nooit met afhandige wind moet gaan varen.
15  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Mei 08, 2016, 21:08:23
Ik wil morgen ook naar Edam. Is het daar relaxed varen? Ben geen beginner meer dus dat het diep is maakt me niet uit. Geen klotsbak?? Vaar normaal altijd op brouwersdam, Oostvoorne  of slufter.  Ben al wel een keer Bij Enkhuizen geweest. Is dat vergelijkbaar.??
16  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: November 08, 2015, 14:56:14
Rockanje viel alles mee met de drukte. Denk mannetje of 40. Was heel goed te doen, beetje choppy maar wel lekker gevaren. Slufter zag er idd heel druk uit vanaf rockanje.

Morgen lekker naar Oostvoorne. Nu alweer zin in.
17  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Oktober 11, 2015, 20:25:40
Vandaag voor het eerst op Enkhuizen geweest. Erg goede sessie gehad, voor het eerst gevaren met m'n nieuwe 9m en gelijk nieuw record met springen helaas was de landing ruk. Wel oppassen voor het gladde steigertje op de blote voetjes.

Er hingen er idd 2 in de boom. Best zuur.
18  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Zandsuppletie Brouwersdam Gepost op: Oktober 11, 2015, 20:11:17
Je moet wel ff een stickertje met kitesurfcentrum brouwersdam plakken over juventa  op het bord Wink
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.