NK Kiteboard 2006 in Scheveningen

~Sjors RE-CO2

Berichten: 1376
Augustus 07, 2006, 14:07:42
edit2Rapporteer  
NK Kiteboard 2006 in Scheveningen   

http://www.nkkite.nl/nkk05_FE/index.php?dx=310&ax=900&ix=22&px=2&lx=31&tx=1&xx=1
     
Het NK Kiteboard zal dit jaar in Scheveningen gehouden worden. Net als afgelopen jaar zal er ook dit jaar een zogenaamd windraam gehanteerd worden. Dit betekent dat er drie weekeinden geselecteerd zijn, en het eerste weekeinde waarop de windverwachtingen goed lijken te zijn gaat het NK Kiteboard van start.
De volgende weekeinden zijn gepland: 30 september en 1 oktober, 7 en 8 oktober en 14 en 15 oktober. De locatie is zoals gezegd Scheveningen tussen de haven en de pier. Goed te weten is dat alle partners uit 2005 nog aan boord zijn: Protest Boardwear en Red Bull doen ook in 2006 weer mee. De sponsorlijst is uitgebreid met Jägermeister en Renault Nederland terwijl ook Topsport Den Haag het evenement ondersteunt. Verder stelt Electra bikes voor zowel de nieuwe Nederlands kampioen als de Nederlands kampioene een vette beachcruiser ter beschikking.

Momenteel doen de Nederlandse kiteboarders het ook internationaal erg goed. Kevin Langeree staat op moment van dit schrijven op een tweede plaats in de PKRA-ranking, terwijl ook Randy Hereman nog met een negende plaats in de Top tien staat. Topper Ruben Lenten is momenteel aan het terugkomen van een blessure, maar de verwachting is dat hij er ten tijde van het NK ook weer volledig zal staan. Ook Youri Zoon, die in 2005 toch enigszins verrassend de titel overnam van Kevin Langeree is iemand om rekening mee te houden.

Bij de dames is Katja Roose momenteel de hoogst geklasseerde Nederlandse dame met een zevende plaats. Zij verloor afgelopen jaar tijdens het NK van Jalou Langeree, die internationaal weer tiende staat. Dus ook bij de dames beloofd het een spannende NK strijd te worden.

LET OP:

Op de wedstrijddag zelf kun je je niet meer aanmelden! Tevens die je dan ook al lid te zijn van de NKV. Lid worden van de NKV is op de wedstrijddag zelf niet meer mogelijk. Zorg dus dat je op tijd lid bent van de NKV, want tussen aanmelding en registratie zit ook wat tijd. Je kan checken of je lid bent bij secretaris@kitesurfvereninging.nl

Sjoerd Janssen
Wedstrijdcommissie NKV
sjoerdj@kabelfoon.nl

 
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.