De NKV organiseert : Sponsoring.......

NKV

Berichten: 68
Februari 11, 2010, 22:19:17
edit2Rapporteer  

Sponsoring is meer dan alleen maar met gratis materiaal varen. Wat komt daar nu allemaal bij kijken? Welke vormen van sponsoring kunnen voor jou interessant zijn? Hoe pak je dit nu goed aan.?
Sponsoring is in ieder geval 2 richtings verkeer: Als je wordt gesponsord heb je vaak meer mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de sport. Aan de andere kant is daar de partij die jou ondersteund en die partij heeft daar in de regel een heel nuchter zakelijk belang bij.  Hierdoor heb jij als gesponsorde partij duidelijke verantwoordelijkheden. Jij bent immers direct verbonden aan het merk , de shop,  de organisatie die jou ondersteund.  Je bent min of meer het visitekaartje van de sponsor. 
Kitesurfen is hot , cool en helemaal in. Er zijn op het gebied van kitesurfen veel mogelijkheden. Zowel sponsoring door branche gerelateerde bedrijven als sponsoring door derden. Hoe pak je zoiets nou goed aan?  Hoe benader je zoiets? Wat zijn jouw mogelijkheden?

Ook aan de kant van de potentiële sponsors is er nog veel onbekend. Hoe behaal je als sponsor een maximaal rendement uit een sponsor overeenkomst. Hoe kun je zaken administratief het beste aanpakken?  Wat zijn de valkuilen? Vaak zijn er hier ongekende / onbekende mogelijkheden.

Bij voldoende belangstelling organiseert de NKV voor haar leden een informatie avond betreffende dit onderwerp.  Locatie , datum , inhoud enz . zal worden afgestemd op het aantal aanmeldingen.
Heb jij interesse voor het bijwonen van de infoavond stuur dan een mail naar info apenstaartje kitesurfvereniging.nl  onder vermelding van voorlichtingsavond  sponsoring.
Idefixe

Berichten: 8241
Antwoord #1 Februari 21, 2010, 21:03:31
edit2Rapporteer  
We zijn druk bezig met de organisatie. Zoals het er nu uitziet zal deze informatie bijeenkomst nog voor de zomervakantie worden gerealiseerd. Het spreekt voor zich dat voor deelname aan deze avond voor NKV leden geen kosten verbonden zijn!
Ook zullen we proberen om potentiële sponsors voor deze  bijeenkomst uit te nodigen.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.