Kitesurf jij wel eens op het Amstelmeer?

bert hoving

Geen avatar

Berichten: 1
Oktober 16, 2010, 14:18:47
edit2Rapporteer  
Kite jij wel eens op Amstelmeer? En zou jij er belang bij hebben bij het realiseren van een clubhuis voor watersporters? (windsurfers/kitesurfers). Een eigen plek voor de watersporters om op te warmen, af te spreken, elkaar te ontmoeten, ledenvergaderingen, trainingsdagen te organiseren etc. Help ons hiermee!
Om een goed onderbouwde statement te maken richting de gemeente hebben we van zoveel mogelijk surfers de gegevens nodig, hoeveel mensen maken er gebruik van het Amstelmeer, en waar komen ze vandaan. Met deze gegevens staan we sterker in het aanvragen van bouwvergunningen en subsidies welke in het voordeel zijn van de watersporters!!
Stuur je gegevens, het kost je niks en wie weet kunnen we in de toekomst een drankje doen in ons eigen clubhuis voor watersporters!

Stuur je:
- Naam
- Woonplaats
- Geboortejaar
- Sport: (kite of wind-surf)

Naar '' amstelmeerwatersport@hotmail.com ''!!!!
Gegevens zullen niet aan derden verstrekt worden.

Vind jij dit een goed initiatief? en ken jij meer mensen die op het Amstelmeer surfen? HELP ONS DAN! door deze mail naar hen door te sturen!

Bedankt voor je steun!

Bert Hoving
Wicher

Berichten: 44
Antwoord #1 Oktober 16, 2010, 20:18:12
edit2Rapporteer  
Dit gaat dus niet werken, De meeste surfers die op het Amstelmeer surfen menen dat ze last van ons hebben. Daarbij zijn er ook nog een aantal die vinden dat wij hun vlakwater spot hebben ingepikt, wij zitten namelijk 200m verder.
Daarnaast heb je ook brandend zand op het surf strand zitten, de eigenaar is het hier nooit is het hier nooit mee eens.
Persoonlijk zie ik het nut hier niet van in.
Michael van der Hoek

Berichten: 404
Antwoord #2 Oktober 18, 2010, 08:59:00
edit2Rapporteer  
Ik denk, ook als kitesurfer op het amstelmeer, dat dit ook niet zal werken.

Zelfde redenen als thor zegt..
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.