Xwatersport Brunotti BoardchiX

Sherida

Berichten: 268
November 25, 2010, 21:01:47
edit2Rapporteer  
Jaja, met toestemming van de moderator voor het posten van deze reclame! YeSS

Ben jij een sportieve dame die ouder is dan 16 jaar? Die altijd al eens heeft willen leren snowboarden? Of al kan snowboarden, maar graag nieuwe tricks wil leren? Die het gezellig vindt om met andere dames op vakantie te gaan die ook snowboarden? Dan ben je hier aan het juiste adres..

In samenwerking met Brunotti organiseert Xwatersport van 28 januari tot en met 4 februari 2011 het eerste:

‘Xwatersport Bruotti BoardchiX’ evenement!

Xwatersport Brunotti BoardchiX is voor sportieve dames die in januari 2011 graag de sneeuw op willen zoeken. Of Xwatersport Brunotti BoardchiX je eerste snowboardvakantie wordt, of dat je al meer ervaring hebt maakt niet uit. Voor zowel de beginnende-, als de gevorderde BoardchiX worden er activiteiten georganiseerd.

Vrijdagavond 28 januari 2011 worden wij met de bus naar onze bestemming gebracht: Zell am See. Vertrekplaats van de bus zal later bekend gemaakt worden en is afhankelijk van de woonplaats van onze BoardchiX.

De BoardchiX die graag les willen, kunnen zich hiervoor opgeven en krijgen deze lessen van gecertificeerde instructeurs. De BoardchiX met meer ervaring kunnen zelf boarden en nieuwe tricks leren door deel te nemen aan de clinics, die twee keer in de week worden gegeven.

Helaas komt er na een gezellige en sportieve week een einde aan de eerste editie van Xwatersport Brunotti BoardchiX. Op 3 februari rijden wij, na de hele dag nog geboard te hebben, met de bus terug richting Nederland waar wij op 4 februari 2011 in de ochtend aankomen.

Ben je geinteresseerd in deze reis? Kijk dan snel op www.xwatersport.com voor meer informatie, prijzen en boekingen!
Gehaktdag

Berichten: 549
Antwoord #1 November 25, 2010, 21:24:20
edit2Rapporteer  
Hebben jullie niet toevallig nog iemand nodig die de dames ff moet insmeren met zonnebrand crème...? Oh nee wacht, sneeuw.. !
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.