Teamriders Gezocht Fluid kiteboarding

Nature

Berichten: 1295
Juli 08, 2012, 14:11:10
edit2Rapporteer  



Fluid kiteboarding is een Australisch bedrijf  (met grote Euopese en zelfs nederlandse invloed!) gespecialiseerd in het maken van het beste kitesurf material.  Fluid kiteboarding werkt samen met ontwerpers uit Europa en Australie om de best mogelijke producten neer te zetten. 
Het materiaal wordt uitvoerig getest in allerlei condities van de franse alpen tot de mooiste vlak water spots.  Wanneer je met Fluid kiteboarding producten te maken hebt zul je direct ondervinden dat je perfect materiaal in handen hebt.  Fluid kiteboarding maakt kitesurf producten voor beginners tot hardcore riders van jong tot oud, klein of groot. Iedereen kan zijn style kwijt met een Fluid kite! Fluid kiteboarding staat voor een vernieuwing waar veel riders zich in kunnen vinden.


Fluid kiteboarding zal spoedig een nieuwe koers gaan varen! De (terug) komst van Airstyle zal hier zeker invloed op hebben!
 Fluid kiteboarding is een veelal  “offline” merk dit willen wij graag veranderen door meer online marketing en promotie te gaan doen.  Foto’s en Video’s van onze riders zullen daarbij voorop staan.

Fluid kiteboarding is op zoek naar:

Teamriders  (internationaal)
Profiel:  Man / Vrouw   die echt voor het kitesurfen gaat met een positieve open houding naar andere kiters. Een leuke kop is natuurlijk mooi meegenomen!  Je bent niet bang om voor de camera je tricks te vertonen en je bent oud genoeg om alleen te mogen reizen.
Wij zijn niet alleen op zoek naar riders die radiacaal kan handlepassen etc.  Maar zeer zeker ook naar de Airstyle riders!!
 
Vaarstyle: Airstyle (boardoffs, one-footers, slides, loops etc), Freestyle, Waveriders.
Leeftijd: 16 + (i.v.m reizen)
Wij geven geen gratis kites maar wel gratis rand spullen etc.
+
Wij zullen in Naar verwachting eind 2012  richting de zon vertrekken (fuerte, portugal of een andere mooie stek) voor een photo en video shoot.  Een deel van de  teamriders worden GRATIS Meegenomen voor een weekend / week foto’s en videos shoot.


Promoriders (BE / NL)
Profiel:  Man / Vrouw   die echt voor het kitesurfen gaat met een positieve open houding naar andere kiters. Ben jij altijd op het water ongeacht welk niveau je nu hebt.  Praat je makkelijk tegen andere kiters.
Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Je dient hiervoor alleen maar te kiten en positief over de producten te praten met andere  ?  af en toe (als je dat wil)  je kite afstaan om te laten testen.
De manier hoe fluid groot is geworden in Australie!

Ben je een beginner dat is voor ons geen enkel probleem!  Als jij het leuk vind om andere beginners ook fanatiek te maken voor Fluid zijn wij al super blij met jouw!
Jij een mooie deal en wij nog wat publiciteit!  Fair deals!



Wil je naar een plek soliciteren dan kun je mailen naar.
team (@)  Fluidkiteboarding.nl  / ( team at fluidkiteboarding.nl)

Voor de gene die op de plekken voor internationale teamrider soliciteren graag wat foto of film (youtube)  materiaal meesturen!
Thanks!
Wouter

Berichten: 603
Antwoord #1 Juli 23, 2012, 16:02:51
edit2Rapporteer  
Wel eens in Australie geweest? Ik ben 1 van de weinige met een OR setje hier aan de westkust maar echt niemand vaart hier met fluid :-)

Goed dat je wat verder kijkt dan enkel de newschool klasse. De afgelopen 6 jaar had ik voor promotie altijd liever een sociaal relaxte local dan een HP gooiende tiener!
Michiel.
Moderator

Berichten: 15917
Logs: 0 | 308 uur
Antwoord #2 Juli 23, 2012, 17:24:06
edit2Rapporteer  
He, daar hebben we de man in Australië!

Beter dan de zandmotor daar? Wink
Nature

Berichten: 1295
Antwoord #3 Juli 23, 2012, 18:50:50
edit2Rapporteer  
Kan kloppen wouter Smiley  Aangezien Fluid aan de oostkust zit! Melbourne / Altona.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.