SCHELLINKHOUT Een kitesurfer zwaargewond geraakt bij een ongeluk

Haring High Richardt

Berichten: 9341
Augustus 23, 2020, 20:19:19
edit2Rapporteer  
SCHELLINKHOUT
Een kitesurfer is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Schellinkhout. Hij moest ter plekke worden gereanimeerd.

Hij werd even voor 15:30 uur boven het land de lucht ingetrokken en kwam hard ten val. Personeel van de kiteschool Kitefeel in Schellinkhout was er snel bij en begon met de reanimatie. Daarmee werd bereikt dat de onfortuinlijke kitesurfer weer zelf begon te ademen. Daarna nam personeel van de hulpdiensten het over. Een woordvoerder van de politie meldt dat hij na de reanimatie met hartslag en ademhaling naar het ziekenhuis is gebracht.

,,Het was geen bekende van onze kiteschool”, aldus een woordvoerder van Kitefeel de dag na het incident. ,,We zijn al enorm blij en opgelucht dat de man nu in een stabiele toestand in het ziekenhuis is.”https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200823_89047979/kitesurfer-gereanimeerd-na-ongeluk-in-schellinkhout?utm_source=noordhollandsdagblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=nhd_middagupdate&utm_content=art+%7Balgemeen%7D_Kitesurfer+gereanimeerd+na+ongeluk+in+Schellinkhout&utm_term=20200823_nhd_halfvijfnieuwbrief&EMAIL_SK=SK4167643

« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.