Rammen op Schellinkhout vandaag!!!

Alex

Berichten: 321
April 03, 2004, 17:15:18
edit2Rapporteer  
Was flink beulen op schellinkhout vandaag, veel gewissel met kites want de wind wist weer eens niet wat hij wilde.  En natuurlijk kroop er weer iemand door het oog van de naald vandaag; iemand liet een kite (ARX  Geel/wit)  voor iemand anders op, veel tehoog aan de wind. Gevolg: de kite ging eerst een stuk met de wind mee, zonder druk, waarna hij in een keer wel druk kreeg. Dat hield hij natuurlijk niet en ging er meteen achteraan. Dankzij een aantal oplettende medekiters en een dijk en een hek ( samenloop van omstandigheden ) kwam hij er goed vanaf.  Maar dat neemt niet weg dat er op het water wel lekker gebeuld werd.

Hehe!!
xray

Berichten: 3688
Antwoord #1 April 03, 2004, 18:42:26
edit2Rapporteer  
Tja, ARX is daarbij ook nog eens een tricky kite!
Vandaag tussen Horst en Nulde gevaren. Op de windmeter vlagen tot 7 bft. 10 en 12 meter op het water. Major airtime!! Heerlijk!

« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.