Freestyle HD Wearable Action Video Camera with LCD Viewer (GoPro kloon)

Jer76

Berichten: 252
Logs: 0 | 3 uur
November 10, 2011, 20:21:42
edit2Rapporteer  
Bron :Nu.nl
Swann, een fabrikant van beveiligingscamera’s, heeft een nieuwe camera onthuld voor sporters. Deze Freestyle HD beschikt onder meer over een ontkoppelbaar scherm.

De nieuwe camera is met zijn waterdichte constructie geschiktvoor surfers en duikers die hun waterige escapades graag vastleggen in HD-filmpjes, maar kan met de meegeleverde accessoires ook op sporthelmen of op het dak van een raceauto worden gemonteerd.

Bijzonder is het ontkoppelbare scherm. Door het scherm los te koppelen, kunnen gebruikers zien wat ze filmen, ook als de camera bijvoorbeeld onder water of op het dak van een auto is geplaatst. De Freestyle HD is volgens Swann waterdicht tot op een diepte van ruim 20 meter.

De sportcamera neemt op in full-HD-kwaliteit en kan ook 8-megapixelfoto’s schieten. Opnames worden opgeslagen op een, niet meegeleverde, MicroSD-kaart van maximaal 32GB. De Freestyle HD is in de VS beschikbaar voor 280 dollar. Wanneer Swann de sportcamera in Europa uitbrengt, is nog niet bekend.


http://www.swann.com/s/products/view/?product=1297
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.