Koop nu kite-spullen!!

Wimt

Berichten: 2498
December 02, 2013, 18:43:13
edit2Rapporteer  
Want straks gaat 10% van elk particulier spaartegoed op aan bijdrage EU (en dit is nog maar het begin).
Is nog wetsontwerp, maar toch.
Bron; Elsevier.
De rijke luitjes sluizen het spaargeld wel ergens heen, maar wij arme drommels mogen zorgen dat het Europees Parlement in het pluus en fluweel mag blijven zitten. En dat voor bewezen niets doen. En tonnen verdienen.

Ik weet, het is koud op straat, maar daar zullen we toch moeten zijn, om dit soort onzin te stoppen.
Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #1 December 02, 2013, 18:47:56
edit2Rapporteer  
Zijn er al nieuwe ontwikkelingen op dat gebied? Het enige wat ik kan vinden zijn nieuwsartikelen van 10 oktober.


En dit artikjel nuanceert het weer:

IMF oppert helemaal niks

Waar gaat het om? Om dit halfjaarlijkse rapport van het IMF over belastingen. Daarin geeft het IMF op pagina 49 in een klein kader historische context bij het idee om een heffing op spaargeld in te stellen. Dat zou de schuldenlast van landen enorm terug kunnen dringen en een alternatief zijn voor belastingverhogingen en bezuinigingen.


http://www.z24.nl/geld/imf-wil-jouw-spaargeld-helemaal-niet-pakken-389650
Wimt

Berichten: 2498
Antwoord #2 December 02, 2013, 18:50:12
edit2Rapporteer  
Het weekblad gaf dat aan, ook Niburu.nl

Het nuanceert niks; Cyprus was het voorportaal, het overkomt ons ook. Er wordt net gedaan, alsof er geen geld meer is, maar het doel is om ons financieel leeg te trekken.
Want gebeurt dit niet, dan worden de belastingen wel verhoogd. En dat geld komt uiteindelijk bij de FED, en het Vaticaan. Maar dat is weer we ander verhaal.

Als je wat verder leest, in die link van jou, dan gaat het straks onverwacht snel gebeuren, met de smoes; eenmalig. En dat is meteen een leugen, want de banken zijn nog lang niet uitgegraaid.

Tot alle overheden allemaal blut zijn, en de oppergraaiers met het voorstel komen van 1 wereldregering, waar wij vanuit frustratie dan maar voor kiezen. E dan is het hek echt van de dam.

Echt, Dit is het plan, en we zitten al een heel eind in de regie.
Geld is een piramidespel, dus bovenaan zitten een paar machtswellustelingen, die voor ons gewoon volk, anoniem zijn. Zij willen totale controle, en wij werken goed mee, door ons te verliezen in waardeloze discussies zoals zwarte Piet en Gordon Chinees.
Frank82

Berichten: 2539
Logs: 0 | 164 uur
Antwoord #3 December 02, 2013, 22:40:54
edit2Rapporteer  
Zodra mensen geen menswaardig bestaan hebben komen ze in opstand, dan krijg je net zoiets als de Franse revolutie waar de elite opgeknoopt wordt en het plebs weer een tijdje vrij is. Zolang iedereen in de westerse er nog warmpjes bij zit, naar Gordon kan kijken en de nieuwste iPhone kan kopen zal er niks veranderen.
Wimt

Berichten: 2498
Antwoord #4 December 02, 2013, 23:56:15
edit2Rapporteer  
Brood en spelen, het werkt nog steeds zo.
Toch, voor een revolutie is slechts 10% van de bevolking nodig.
Daarnaast; in deze ingewikkelde maatschappij, kan het brood snel op zijn. Een EMS, v/e atoom bom zelfs buiten Europa, legt alle transport stil, e zijn de supermarkten in 3 dagen leeg...
Zolang, blijven wij van onze beul houden..
Terwijl geluk overvloed en liefde universele wetten zijn, die hier op aarde al millennia lang, zeer vakkundig worden onderdrukt, best knap hoor.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.