(gebruikelijke) mei ongevallen

bikiniisuit

Geen avatar

Berichten: 222
Mei 18, 2016, 14:52:26
edit2Rapporteer  
Op vrijdag 6 mei vond in Gruissan, C ote d Azur, een ongeluk plaats met een 37 jarige kiter. Het is een bekend merengebied, waar de afgelopen 4 jaren al 6 doden zijn gevallen. Het is eigenlijk het gebied waar de mistral waait, zit dicht bij Leucate. Vooral in de lente gaat de wind in 1 keer aan van 15 naar 65 knopen. Dat is ook in dit geval gebeurd (aldus KF). De kiter kwam tegen de rotsen terecht en is naar het academisch ziekenhuis gebracht. Door een post op KF paar dagen geleden begreep ik dat hij het niet overleefd heeft. Het zijn vooral vakantiegangers, die het gebied en omstandigheden niet goed kennen die (dodelijk) verongelukken.
RIP

Op zaterdag 14 mei, op het strand Famara, op Las Palmas, is een 37 jarige kitesurfer overleden. Hij kreeg een hartaanval op het strand, gevolgd door een hartstilstand. Ze hebben hem geprobeerd te reannimeren op het strand, een nurse was daar ter plekke. Uit eerdere verslagen v ongevallen, weten we dat ze in spanje geen cardio-apparaten hebben bij de kust.
RIP

http://www.archyxx.com/death-of-a-kitesurfer-by-cardiac-arrest-out-of-the-water-in-famara/
http://www.midilibre.fr/2016/05/07/gruissan-pronostic-vital-engage-apres-un-accident-de-kitesurf,1328389.php#article-comments
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2020 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.