Reistips Tarifa juli 2019

A3aan

Geen avatar

Berichten: 29
April 26, 2019, 18:51:56
edit2Rapporteer  
Hoi,

Samen met een vriend zijn we aan het kijken naar een kitevakantie in de periode van 8 t/m 19 juli.

We zoeken een plek waar je goed kan kitesurfen en waar er daarnaast ook nog het een en ander te doen is. Diegene die mee gaat is namelijk net hersteld van een aantal botbreuken. Dus mocht hij last krijgen, dan is het fijn dat er ook andere dingen te beleven zijn. We wilden eerst naar Oman, maar dat gaan we nu niet meer doen vanwege de uitgelegde reden.

Nou is Tarifa een mogelijkheid. Is het in de periode van 8 t/m 19 juli qua drukte een beetje te doen? (dus genoeg ruimte om te varen en elkaar niet te veel in de weg te zitten?)
Ik hoorde wel dat de baai waar je kunt kiten 10 km is en dat de vakantie in midden en noord Nederland pas een week later begint.

Wat zijn de leukste spots en verblijf plekken? Het zou bijvoorbeeld wel leuk zijn om naar een verblijf te gaan waar je makkelijk in contact raakt met andere kiters.

Tips of suggesties naar andere locaties zijn welkom.


« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.