Kites - Kite Gear - Flysurfer Soul 2019 - Reviews & Informatie - Kitehigh.nl Community

Flysurfer Soul (2019)


Dit product kan nog incompleet zijn en wordt pas goedgekeurd door een moderator als:
de omschrijving, maten en foto tegen witte achtergrond correct aanwezig zijn.

Google
Lijsten incomplete Kites, Boards en Accessoires
Soul (2019)

De 2019 Flysurfer Soul in het kort.

De Flysurfer SOUL is de laatste toevoeging in het Flysurfer foilkite assortiment. Dit is dé kite voor iedereen die van de de low-end, lift en hangtime van een foilkite wilt genieten met het gemak van een tubekite!

De Flysurfer SOUL maakt geen compromis tussen gebruikersgemak en performance. Dit is een kite die zich zelfs zonder voor te vullen snel en zonder veel input strak in de lucht zet. Op het water valt gelijk op dat de kite makkelijk veel power tot zijn beschikking heeft, zelfs op lagere snelheden. Daarnaast is er van backstall geen sprake waardoor de kite een stuk minder technisch gevlogen hoeft te worden dan bijvoorbeeld de Speed 5 of Sonic 2. 

Ready for lift off? De SOUL neemt je mee omhoog en laat je daar ook lang genoeg hangen! Big-air liefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen. De timing voor een mooie sprong komt verbazend makkelijk waardoor het luchtruim nu ook voor de minder gevorderde kiters toegankelijk wordt. 
Kan je met de perfecte timing en een bak ervaring nóg hoger springen met een Sonic? Ietjes, maar dat weegt (vinden wij) voor het gros van de kiters niet op tegen het plug and play gevoel van de SOUL. 

Dankzij een nieuw en lichter ‘X-Light’ doek blijft de SOUL zelfs in de lichtste briesjes gewoon op 12 uur staan, maar lichter betekent zeker niet zwakker! 
Flysurfer heeft de cruciale punten op de kite te versterkt met duurzaam DLX+ doek waardoor deze kite net zo, dan wel duurzamer gebouwd is dan alle foilkite voorgangers.

De SOUL voelt aan de bar soepel en dynamisch aan, alles reageert vloeiend met een rustig opbouwende kracht. De kite heeft een gemiddelde bar en stuurdruk (meer dan de Speed en Sonic), hierdoor voel je goed waar de kite is en kan je best wat input geven om de kite opgang te krijgen. De SOUL draait dan ruim en mooi constant om zijn vleugel, zelfs kiteloops met de kleine maten zijn mogelijk!  

Relaunch
De relaunch van de SOUL verdient een eigen kopje, die is namelijk érg goed! Leg je deze kite op het water dan is deze door één stuurlijn aan te trekken gewoon weer te herstarten, zelfs in zeer lichte wind. Wil het niet gelijk lukken, geen paniek. De kite blijft langer dan een kwartier gevuld op het water liggen zodat je genoeg tijd hebt deze te herstarten. 

Kortom, de SOUL is het antwoord op alle foilkite sceptici! Het gemak van een tubekite, met de performance waar foilkites om bekend staan!


Maten
21

18

15

12

10

8

6Shops
MavericksEgmond aan Zee
VersusDen Haag/Scheveningen
Kite Shop TwenteOverdinkel
Vliegers en CoDeventer


Statistieken sessielogs totaaloverzicht

maten sessies dagen* uren tijd gem wind min wind wind max
10m 24 22
6.0%
46u 1:54u 6 kn 10.5 - 14.5 kn 23 kn


*Procenten geven het percentage aan van de dagen er gekite werd.
**Het totaal van het aantal sessies waar 1 of meerdere gegevens van onbreken.
***Totaal aantal sessie-aankondigingen die nog niet omgezet zijn in een sessie.
0 Review(s) en gedeelde ervaringen voor de Flysurfer Soul 2019
Helaas, nog niemand heeft zijn ervaring gedeeld.
Wie vaart hiermee?
0 Reacties
    Nog geen reacties. Schrijf de eerste reactie.
Je dient eerst in te loggen voor je een bericht kunt plaatsen

Gebruikers Online 66 gasten 0 leden

© 2002 - 2022 Kitehigh