Kitekings


Contact informatie
Adres
Brouwersdam 3
Postcode
3253
Plaats
Ouddorp
Email
Tel
06 5523 0090
Website
Testen?
Ja
Online?
Ja
Waardering
Merken
Cabrinha, F-One, Ocean Rodeo, Oneill, Ozone

Omschrijving:

KiteKings is een kitesurfshop voor en door kiters. Je kunt bij ons alles testen voor je koopt en wij kunnen je alle fijne details vertellen over alle materialen. Samen met jou kiezen we de perfecte set-up uit!

Ruime ervaring, alleen het beste materiaal
Wij hebben een jarenlange ervaring in de kitesurfsport en hebben in die tijd veel materiaal voorbij zien komen. Nu bieden we alleen het beste aan, materiaal waar we zelf achter kunnen staan. Als je twijfelt over je aankoop, schroom dan niet om contact op te nemen voor vragen of om het te testen op ons testcentrum op de brouwersdam!

Mocht er ondanks alles toch iets met je kite of gebeuren, helpen wij je ook graag zo snel mogelijk weer het water op. Ook kijken wij graag met je mee aan het water om je op gang te helpen met je eigen kitespullen!


Kitesurfcentrum & Kitesurfschool
Vanuit ons kitesurfcentrum op de Brouwersdam verzorgen wij diverse kitesurflessen, van beginners les tot masterclass! Ook kun je bij ons al het materiaal testen op de topspot van Zuid-Holland / Zeeland, de Brouwersdam. Ons kitesurfcentrum (April - November) is direct aan het water gelegen op het zuidelijkste puntje van de Brouwersdam.

0 Review(s)

Er zijn nog geen reviews of ervaringen geschreven voor deze shop. Schrijf een review


Contact

Kitekings

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de shop
Gebruikers Online 144 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh