Kitesurshop Haarlem


Contact informatie
Adres
Ingenieur Lelyweg 44
Postcode
2031 CD
Plaats
Haarlem
Email
Tel
+31 6 30 48 71 26
Website
Testen?
Ja
Online?
Ja
Waardering
Merken
Best, Cabrinha, Crazyfly, F-One, ION, Levitaz, Lieuwe, Mystic, Nobile, Ozone, Slingshot, Wainman Hawaii, Zian

Omschrijving:

Kitesurfshop en Kitereparatie Haarlem?.ooit ontstaan vanuit de studentenkamer van Hans Lieben

In 2005 kwam Hans voor het eerst in aanraking met kitesurfen.

Tijdens zijn wereldreis had hij voor een prikkie een gare, oude C-kite op de kop getikt, die hij in Australie voor het eerst ging uitproberen. Sindsdien is hij niet meer van de vliegers weg te slaan! Waarop hij twee jaar later besloot om van zijn hobby zijn werk te maken; hij ging de IKO instructeurscursus op Bonaire volgen en vanuit daar heeft hij mogen ondervinden dat je op Bonaire soms moet roeien met de riemen die je hebt, want kapotte kites repareerde hij zelf met een oud, roestig naaimachientje. Als ex auto-bekleder had hij wel al jarenlange ervaring met dit soort klussen en dat kwam hier goed van pas. Steeds meer mensen vroegen Hans om hun kapotte vlieger weer nieuw leven in te blazen, tot 2009, waar Hans besloot zijn carri?re op Bonaire te stoppen en terug te verhuizen naar ons koude kikkerlandje.

Het kitesurfen kon hij nog niet loslaten en nadat hij teleurgesteld zijn slecht gerepareerde kite terugkreeg van een andere reparateur besloot hij zijn oude werk weer op te pakken en het zelf opnieuw te doen. Dus daar begon het officieel; vanuit zijn studentenkamer in Amsterdam, met een naaimachine van marktplaats, blies hij zijn eigen kite weer nieuw leven in. Waarop hij als eerste reparateur aan de slag ging met de originele materialen van de kite-leveranciers. Geen zwarte lelijke opvulsels, geen lapjeskat-kite, maar bijna onzichtbare reparaties. Kite doormidden, geen probleem! Een paar uurtjes later bijna niks meer van te zien?

En van het een komt het ander, steeds meer mensen vroegen naast het maken van oude kites, ook naar nieuwe kites, boards, harnassen en andere gear. Kitesurfshop.nl werd een feit.

Inmiddels 5 jaar en 5 uitbreidings- verhuizingen later, zit Kitesurfshop en Kitereparatie Haarlem gevestigd boven Bootzeil in de Waarderpolder. En is sinds 2015 ook de samenwerking aangegaan met Alex Morgenstern van KiteArena en Chantal Schuijling van kitesurfcruises.com. De gouden combi; winkel, reparatie, school en reisorganisatie in ??n.

Je kunt dus nu voor daadwerkelijk alles dat met kitesurfen te maken heeft terecht bij Kitesurfshop Haarlem!

Als je gaat voor langdurige, onopvallende kwaliteitsreparaties, zit je bij Hans aan het juiste adres. Zijn geduld, streven naar perfectie en het werken met originele materialen, zorgen ervoor dat er niemand is die je kite mooier kan repareren dan hij. En tegenwoordig worden ook de barren onder handen genomen door onze bar-dokter Klaas.In de winkel werken alleen maar professionele kitesurfers, die echt verstand hebben van kites, omstandigheden en gear. We testen alles zelf, je mag alles testen en we kunnen persoonlijk advies uitbrengen. Niet gebaseerd op winkel-ervaring, maar gebaseerd op jarenlange kite-ervaring. Het klinkt clich?; door kiters, voor kiters. Want alleen als je het zelf hebt geprobeerd, kun je er over meepraten. We verkopen geen spullen waar we zelf niet 100% achter staan en we willen je persoonlijk van dienst blijven zijn. Ook via de website.

Wil je een nieuwe kite? Of wil je je oude kite inruilen voor een nieuwe kite? Het kan allemaal!

0 Review(s)

Er zijn nog geen reviews of ervaringen geschreven voor deze shop. Schrijf een review


Contact

Kitesurshop Haarlem

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de shop
Gebruikers Online 46 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh