Beach Break
Beach Break


Contact informatie
(Post)Adres
Zeereep afrit 21(naast de Koele Costa)
Postcode
Plaats
Noordwijk aan Zee
Tel
06 - 341 39 038
Website

Locaties

Omschrijving
De kitesurfschool bestaat sinds 2000 en heeft de afgelopen jaren al enige duizenden kursisten opgeleid to enthousiaste kitesurfers. Fun en Veiligheid staan bij onze lessen centraal.

De belangrijkste doelstelling van de instrukteurs is:

“JULLIE ZO SNEL MOGELIJK ZIEN VAREN”

De gezellige sfeer en de super lokatie in de mooiste badplaats van NL draagt natuurlijk ook wel bij tot optimale instruktie condities. Beach break heeft kleedkamers met lockers, warme douches, een gezellige bar en een ruim terras. Het strand gebied waar wij de lessen geven behoort tot de grootste van NL. Beach Break is één van de weinige kitescholen die I.K.O. , VDWS en K.N.W.V gecertificeerd zijn.
Lesprogramma

pOns lesprogramma is gebasseerd op dat van de IKO. Een les duurt ongeveer 3 a 4 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers). Om zelfstandig en vooral veilig aan de slag te gaan heeft men gemiddeld drie lessen nodig.

De leercurve van het kitesurfen is voor elke persoon verschillend. Doe je al jaren aan snowboarden, skaten of windsurfen of heb je al veel ervaring met powerkites dan leer je het wellicht sneller dan iemand die nog nooit dergelijke sporten heeft beoefend. Het is dan ook moeilijk om aan te geven hoe lang iemand nodig heeft om het kitesurfen onder de knie te krijgen. Ons lesprogramma is slechts een richtlijn van wat je kunt verwachten. In een groepsles verschilt meestal het niveau per cursist maar door een juiste indeling en \\\\\\\"differentiatie\\\\\\\" zorgen onze ervaren leraren ervoor dat je als cursist met de juiste oefeningen bezig bent.

Neem contact op met: Beach Break

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 93 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh