Beware Beach
Beware Beach


Contact informatie
(Post)Adres
Zuiddijk 45
Postcode
3244 AZ
Plaats
Nieuwe Tonge
Tel
+31(0)88 – 1309 800
Website

Locaties

Omschrijving
Altijd al een keer willen kitesurfen? Wij geven jou de ultieme adrenaline kick! Van recreatief kitesurfen tot sprongen maken van tien meter hoog: bij het kitesurfen heb
je alle vrijheid. Met goede begeleiding maak jij zo je eerste meters. Bekijk hier ons cursusaanbod van de kitesurfschool.

Kitesurfles nemen bij onze kitesurfschool

Wanneer je wilt gaan kitesurfen moet je kitesurfles hebben gehad bij een kitesurfschool. Ga nooit zelf aan de slag, en koop nooit kitesurfmateriaal voordat je kitesurflessen gevolgd hebt! Dit zou tot gevaarlijke situaties kunnen leiden, voor jezelf en voor de omgeving.

De kitesurfschool van Beware Beach heeft goed opgeleide instructeurs die allemaal een VDWS certificaat op zak hebben. Alle instructeurs hebben lange tijd ervaring in het kitesurfen en vinden het leuk die ervaringen met jou te delen. Stap voor stap leren ze je hoe je controle krijgt over de kite. Voor je het weet ben jij je eerste meters aan het kitesurfen!

Kitesurfschool Brouwersdam
Beware Beach heeft een toplocatie voor het geven van kitesurfles. De Brouwersdam ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Op de Brouwersdam vormen de kalme zee en het ondiepe water uitstekende condities voor het geven van kitesurflessen. Grote zandbanken voor de kust houden de golven en stroming tegen. Niet voor niets wordt de Brouwersdam als toplocatie gezien door kitesurfers. Bekijk ons cursusaanbod en boek online jouw gewenste kitesurfles bij de kitesurfschool van Beware Beach!

Neem contact op met: Beware Beach

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 59 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh