Kite Surfschool Veerse Dam
Kite Surfschool Veerse Dam


Contact informatie
(Post)Adres
Regentesselaan 147
Postcode
2562 CW Den Haag
Plaats
Den Haag
Tel
+31 (0)6-42835747
Website

Locaties

Omschrijving
VLOT EN VEILIG LEREN Dankzij privé-les, uitgekiend lesmateriaal en een uitstekende leslocatie.

Welkom bij de Surfschool Veerse Dam. Wij geven sinds 2003 ook kitesurflessen.

Kitesurfen is een uitdagende sport. Sporten als surfen, powerkiten, wake- en snowboarden komen in deze sport samen. Kitesurfen is uiteindelijk niet zo moeilijk en misschien wel makkelijker dan windsurfen, maar de stap van niets kunnen naar de basisvaardigheid: heen-en-weervaren, is niet eenvoudig. Daarnaast is de sport niet zonder risico\\\\\\\\\\\\\\\'s. Vlot leren zonder risico\\\\\\\\\\\\\\\'s kan alleen met effectieve instructie en lesmethoden. Dit met het juiste materiaal en op de juiste plek. Wij bieden dit aan op de Veerse Dam.

Wij hebben ons ten doel gesteld om op een verantwoorde wijze het kiten bij te brengen. Daarom geven wij les aan maximaal twee personen tegelijk. Hierdoor kunnen wij je alle aandacht geven. Onze instructeurs zijn voortdurend in de buurt op het strand of in het water. Ben je al wat aan het waterstarten en varen dan wordt je gecoached met behulp van een radiohelm. Wel zo\\\\\\\\\\\\\\\'n veilig gevoel en prettig dat je feedback blijft krijgen!

Wij hebben als materiaal gekozen voor kites met het zogenaamde High depower concept. De Cabrinha Convert bow-concept kites die wij gebruiken zijn uitzonderlijk stabiel en zeer gemakkelijk te waterstarten. Ook zijn ze veel veiliger door de 100% de-power mogelijkheid. Ervaring leert dat dit momenteel vanuit beginners oogpunt de beste kites zijn om ons credo: vlot en veilig leren waar te kunnen maken.

Je kunt bij ons dus verwachten:
-    Geselecteerde en goed opgeleide instructeurs;
-    Les met maximaal een medecursist;
-    Uitgekiend lesmateriaal;
-    Een voor instructie perfecte locatie aan het brede zeezandstrand van de Veerse Dam of bij wind uit Z of ZW op het 10 minuten verder gelegen eiland Neeltje Jans.

Onze instructeurs zijn gediplomeerd door het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (KNWV) en/of het Verband Deutscher Windsurfing und Wassersportschulen (VDWS).

Neem contact op met: Kite Surfschool Veerse Dam

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 117 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh