Natural High Kitesurf Events
Natural High Kitesurf Events


Contact informatie
(Post)Adres
Marshalllaan 59
Postcode
3223 TJ
Plaats
Hellevoetsluis
Tel
0031 (0)6-47500584
Website

Locaties

Omschrijving
Welkom bij Kiteschool Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Sinds 1998 hebben wij vele duizenden cursisten klaargestoomd tot vaardige en zelfstandige kitesurfers. De werkwijze van onze kitesurfschool is veilig en uiterst effectief, maar ook relaxed en supergezellig.

Seizoen
Het seizoen van onze kiteschool loopt van april tot en met oktober. Buiten deze maanden is het net iets te koud om het water op te gaan.

Toplocatie
Het Noordzeestrand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland is de perfecte locatie voor een kitesurfschool: Het strand is enorm breed en uitgestrekt, waardoor er alle ruimte is om de kite onder controle te leren krijgen. Verder is het water bij ons ondiep (laag tij), wat het leerproces zeker ten goede komt. De Brouwersdam heeft de meeste zonne-uren van Nederland, en het waait er bijna altijd!

Veiligheid
Onze kiteschool heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Al onze instructeurs hebben een opleiding genoten en zijn gecertificeerd om les te geven. In onze lessen streven wij de regels van de Watersportbond na. Na de cursus ontvang je van ons een kitesurfpas, waarmee je materiaal kan huren en testen bij verschillende scholen in binnen- en buitenland. Lees meer over veiligheid.

Materiaal
Lesgeven op de Brouwersdam doen we met het nieuwste materiaal van Slingshot en Fone. De Hardware (wetsuits & trapezes) wordt verzorgd door Mystic. Uitstekend materiaal voor de beginnende kitesurfer, maar ook de doorgewinterde kiter zal hiermee de pan uit rocken op het water.

Beachclub en Beachshop
Wij beschikken over een eigen strandtent, waar u kunt bijkomen op ons terras en kunt genieten van uitstekende horeca. In onze Beachshop vindt je zowel kitesurfmateriaal als trendy beachware. Uiteraard hebben we scherpe deals voor onze cursisten!

Neem contact op met: Natural High Kitesurf Events

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 21 gasten 0 leden

© 2002 - 2021 Kitehigh