Sky High Watersportacademy
Sky High Watersportacademy


Contact informatie
(Post)Adres
Suderseleane 29
Postcode
8711 GX
Plaats
Workum
Tel
0031-6-46221728
Website

Locaties

Omschrijving
SkyHigh is als enige in nederland zowel een IKO(international kiteboarding organisation) als wel een VDWS- watersportcenter.

Alle lessen worden volgens een zeer uitgewerkt lesplan gegeven, speciaal gemaakt voor de nederlanse omstandigheden. Dit lesplan  is erop gericht dat de cursisten veilig en zelfstandig kunnen gaan leren kitesurfen. Na afloop van de cursus ben je echt nog geen geoefende kitesurfer, maar weet je wel wat je wel en niet kan doen met zo\\\\\\\'n super vlieger.

Je krijgt les volgens het bekende 2-to-1 systeem, je deelt een kite met je een mede cursist van gelijk niveau, of natuurlijk je partner of vriend/vriendind .  Alle lessen worden gegeven door een erkende en opgeleidde instructeur, met als het nodig is hulp van een assistent. Zo heb je maximaal de tijd om zelf te oefenen en leer je van de fouten die je iemand anders ziet maken. Op deze manier leren we jou om helemaal zelfstandig te gaan leren kiten, en krijg je alle facetten van het kitesurfen van meerdere kanten geleerd. We gooien je dus niet zomaar in het diepe, maar begeleiden jou tot dat je zelf op eigen benen kunt staan. Mocht het tijdens de les voorkomen dat je veel beter bent dan je mede cursisten, dan passen we daar het materiaal op aan. We hebben kite\\\\\\\'s van 4 tot 14m2, dus voor elke conditie het juiste materiaal.

Neem contact op met: Sky High Watersportacademy

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 226 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh