Swell Funsports
Swell Funsports


Contact informatie
(Post)Adres
Nobelstraat 14
Postcode
3231 BC
Plaats
Brielle
Tel
06-21501168
Website

Locaties

Omschrijving
Laat je gaan tijdens een kitesurfles

De Kitesurfschool van Swell-funsports is opgericht in de zomer van 2000 en daarmee één van de eerste scholen van Nederland.

Wij geven goed en veilig les op het autostrand van Oostvoorne maar kunnen desgewenst ook op andere stranden instructie geven.

In 2003 is onze kiteschool over gegaan op de IKO(International Kiteboarding Organisation) methodiek waardoor al onze instructeurs IKO gecertificeerd zijn. Onze lessen worden onderverdeeld in 3 cursussen die elk vier uur duren.

IKO level 1
Iemand met level 1 kan veilig en zelfstandig de vlieger(vierlijns) startklaar maken, met de vlieger omgaan, kent de safety systemen en kan de gevaren van een locatie inschatten. Ook waterstarten wordt geoefend. Kosten: € 100 p.p. bij 2 cursisten of € 90,- met 3 cursisten per instructeur.

IKO level 2
Iemand met level 2 kan met de volle kracht van de vlieger omgaan en waterstarten. Daarna moet hij/zij een afstand heen en weer kunnen varen. Kosten: € 100 per persoon.

IKO level 3
Iemand met level 3 kan "powered" varen, opkruisen en gijpen. Hij/zij maakt de eerste sprongetjes. Kosten: € 100 per persoon.

Zelfstandig verder oefenen
Op vertoon van je IKO level 2 of 3 certificaat kun je zelfstandig verder oefenen door materiaal bij ons te huren en/of materiaal proberen wat je eventueel wilt aanschaffen.

Neem contact op met: Swell Funsports

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 48 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh