Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kiteboarding Mauritius by Kitemafia.TV Gepost op: Februari 09, 2013, 17:31:03
Wat wil je met zo'n naam MAURITIUS
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Debeun producties Ijburg 31-08-2012 Gepost op: September 01, 2012, 18:56:33
Hi Beun,

Leuk weer eens iets van je te zien. Ik heb je al een paar jaar gemist. Ik dacht die heeft de bouwfraude niet overleefd.

Groet,

Maurits
3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas juni/juli Gepost op: Augustus 09, 2011, 09:19:29
Dat vind ik nog heel wat 14 dagen van de 21. Dat heb ik niet gehaald. Gelukkig hadden wij nog een rubber bootje mee voor de windloze momenten om een beetje te water skieen. Ook ik heb voor volgend jaar weer geboekt en de rubber boot gaat voor de zekerheid maar weer mee.
P.S. ik zag afgelopen zondag Andy ook met OZONE varen. Heb je hem besmet in Spanje?
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas juni/juli Gepost op: Juli 07, 2011, 18:54:54
Over drie dagen ga ik de windschakelaar aanzetten op La Balena Alegre. Dus mannen, kom maar op ik heb er weer zin in. Weinig gevaren de afgelopen maanden dus ik kan wel goede wind gebruiken. Tot volgende week
5  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai Roses, St. Pere Pescado welke camping heeft de leukste spot Gepost op: Augustus 04, 2009, 14:20:22
zaterdag was het aflandig en vlagerig. Wel pieken tot 40 knopen. Ik heb niet meer gevaren. Je hebt dus niet veel gemist.
6  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai Roses, St. Pere Pescado welke camping heeft de leukste spot Gepost op: Augustus 04, 2009, 12:18:07
mannen hierbij de verwijzing naar de foto''s van onze vakantie op picasaweb

http://picasaweb.google.com/george.ysendoorn/KiteSurfingLaBallena#
7  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 26, 2008, 11:40:13
studiemateriaal is binnen. bedankt frank. dus wij kunnen ons nu gaan voorbereiden op het echte werk....
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 24, 2008, 17:45:21
Vandaag op de slufter Theo en onze limburger (REV en spleeny) gezien. Dus de slufter is blijkbaar toch een plek waar meerdere van ons naartoe komen. Kan ik de anderen overhalen om ook een keer de reis te aanvaarden? Over enkele maanden sluiten ze de slufter, dus daarna kan het niet meer.
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 24, 2008, 10:16:51
De reacties op dit forum zijn wat magertjes om nu in de auto te springen en naar berg op zoom of schellinkhout te rijden met de verwachting daar iedereen weer te ontmoeten. Ik vraag mij dan wel af hoe wij de groep wel bij elkaar krijgen. Zullen wij een prijs uitloven voor de hoogste springer met handicap verrekening? Bijvoorbeeld hoogte van de sprong gedeeld door aantal kitejaren. Anders heeft Frank bij voorbaat al de prijs....Ondertussen ga ik vanmiddag maar naar de slufter.
10  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 21, 2008, 15:18:15
De week is weer bijna om en het zou zo maar kunnen dat er nu wel voldoende wind is voor een La Ballena reunie. Ik begrijp dat Joop een mooie spot bij Bergen op Zee aandraagt. Schijnt op loopafstand te zijn voor hem dus dan kunnen wij allemaal schuilen voor de hagel en onweer. Altijd handig. Joop, omdat jij dit topic bent begonnen moet jij wellicht de regie in handen nemen en ons de weg wijzen. Waar, hoe laat??
11  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 14, 2008, 21:49:23
De weergoden werken niet mee. Laten wij komende zondag maar skippen. De wind kakt helemaal in.

Wellicht kunnen wij een theorielesje nemen bij Frank. Frank ?????

Frank ben je al dvd-tjes aan het branden? Het waait nu toch niet....

Valt de lokatie Schellinkhout wel bij de meeste in de smaak. Volgens mij komen Joop en Theo via Rotterdam. Dan kunnen wij samen rijden en onze tactiek bespreken om de contast met Frank voor te bereiden.

Hoe ziet de agenda er volgende week zondag uit??

12  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 13, 2008, 17:38:57
Wanneer de Slufter voor veel mensen te ver rijden is vind ik het ook prima om b.v. naar Schellinkhout te gaan. Voor onze limburger is dat wellicht weer veel te ver. Levert dat meer animo op??
13  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 13, 2008, 12:15:46
Hi mannen,

Slufter ligt vlak bij gemeente Oostvoorne. Volg de Europaweg en vervolgens de Westplaatweg. Volgens mij kom je dan ook al borden met Slufter tegen. Als het dan waait zie je op enig moment voldoende kites in de lucht hangen. Rijd dan door totdat je een van onze auto's aantreft, want het is nogal een groot gebied. Mocht het niet lukken bel mij dan even mobiel. Gelet op alle reistijden is het wellicht het beste om rond 14:00 uur af te spreken. In Spanje kwamen wij ook niet eerder op locatie.
Ciao

P.S. wie komt er nog meer.....

The Maus
14  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 13, 2008, 09:16:39
Hi mannen,

Is komende zondag nog steeds een optie? Ik heb nog geen reacties gelezen over a.s. zondag. Vooralsnog voorspellen ze een ZW 4. Moet voldoende zijn om de contest Frank versus Joop te houden...

Groetjes,

Maurits
15  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Oproep Spanje Rosas kiters ! Gepost op: Augustus 10, 2008, 21:28:24
Hi mannen,

Ik heb die tramontana waar Frank en Mario over spreken meegenomen naar Nederland. Ik had niet voor niets die grote trailer achter mijn auto meegetrokken. Vandaag heb ik 'm samen met Theo losgelaten op de slufter. Helemaal top!!!

Helemaal goed om eens af te spreken. Wie woont er een beetje centraal? Zodat die het kan regelen?

Volgens mij is de slufter zo'n beetje het middelpunt van kitend nederland. Dat ligt ook zo'n beetje in het zuid-westen van nederland en meestal komt de wind vanuit het zuidwesten. Dus heb je daar het eerste de wind. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand met een beter idee kan komen. Rest ons alleen nog een windzekere dag te prikken waarop de meeste kunnen. Voorstel: 17 augustus
 
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Steunbetuiging clubhuis op de Slufter!!!!!! Gepost op: September 25, 2007, 01:33:43
Goed idee. Ben ik helemaal voor. Kunnen we de veiligheid naar een hoger plan tillen. Bijvoorbeeld: Reddingsmaterialen in opslaan, registratiesysteem opzetten zodat we weten wie er op het water is, droog en beschut omkleden zodat er in de wintermaanden geen lichaamsdelen afvriezen, etc
Betaling voor lidmaatschap is wat mij betreft geen probleem.
17  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Augustus 11, 2007, 17:30:21
Hi mannen,

Net terug van bijna drie weken La Ballena. Laatste dagen liet de wind het een beetje afweten. Toch maar weer geboekt voor volgend jaar drie weken. Tot dan!!

18  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Augustus 04, 2007, 00:52:38
Hi Kiteko en Tramontanja,

Ik zit nu op de camping La Ballena uit verveling achter mijn PC te klooien omdat het vandaag wederom niet waait. Windfinder en windguru voorspellen beide weinig beterschap. Jullie alle wind opgebruikt! Hoop dat het nog wel een keertje goed gaat waaien voor die rocket van Albert. Trouwens een goeie gozer die Albert. Ben benieuwd hoe je de zaak heb afgerond gisteren kiteko.. Laat even weten. Van mag mag je hem wel uitnodigen naar Nederland. Lijkt mij wel top om met hem een paar sessies te kiten. Mag jij hem hebben als het donker is.
19  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Juli 20, 2007, 20:47:10
Sorry, nog 2 nachtjes...
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.