New UDS Bar from Zeeko...

PieNO

Berichten: 1721
Logs: 0 | 28 uur
Antwoord #75 Juni 24, 2012, 15:14:15
edit2Rapporteer  
Citaat
Maar dan nog, ookal heb je 3 meter, zonder het zeeko systeem.. en je depowert hem b.v. 1 meter, dan heb je toch 1 meter overtollig touw uit je cleat steken? 

Klopt, en dat vind ik 1 van de nadelen met depower below de bar. Als flink depowerd heb je dus een stuk lijn langs je been bungelen. Undecided

Inderdaad. Het meest achterlijke systeem wat ik ooit heb gezien. Je kan er natuurlijk ook een haakje aanmaken. Aan dat haakje doe je een wormpje. Kan je tijdens het kiten direct vissen want dat overtollig stuk touw ligt dan in het water. Na het kiten de gevangen vis direct op de BBQ. Dan is de Zeeko bar een hele verbetering. En inderdaad dat depoweren below de bar is 3x niks. Tijdens varen lukt het niet eens om te depoweren. De Zeeko bar daarintegen is zo easy en simpel en er hangt nog geen cm overtollig koord in de weg.
Michiel.
Moderator

Berichten: 15917
Logs: 0 | 308 uur
Antwoord #76 Juni 24, 2012, 16:24:49
edit2Rapporteer  
Sterker nog, je hebt 2:1 vertraging wat betekent 1m depoweren = 2m lijn intrekken.
Overigens zit die vertraging ook op elke strap en het zeeko systeem. Alleen heb je dan praktisch geen last van de overtollige lijn Wink
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.