Kite-Mobile
Kite-Mobile


Contact informatie
(Post)Adres
Baanstraat 16
Postcode
9717 GV
Plaats
Groningen
Tel
0031 (0)6 51814918
Website

Locaties

Omschrijving
Kitesurfles bij kitesurfschool KiteMobile

Leren kitesurfen?
Kiteschool KiteMobile geeft kitesurfles op de beste ondiepwaterlocaties van Nederland. We maken gebruik van de nieuwste materialen en werken uitsluitend met gecertificeerde instructeurs. Zo leer je het kitesurfen veilig en snel!
Kitesurfles

Kitesurfen leer je door het te doen. De kennis en vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te kunnen kitesurfen worden in de praktijk aangereikt. Gediplomeerde, ervaren instructeurs spelen in op het niveau van de cursist. Klik op de link voor het complete lesaanbod.
Kitesurfles.

Locaties
KiteMobile geeft les rondom het IJsselmeer in Noord-Holland, in Friesland en op Schiermonnikoog. Tevens bieden we kitesurfarrangementen aan door heel Nederland. Tijdens een weekend of op je vakantiebestemming kun je nu ook kitesurfen onder de knie krijgen. KiteMobile verzorgt meerdere kitearrangementen in het buitenland. Je vindt ons zelfs op het Griekse eiland Kos en in Quiberon in Frankrijk. In het winterseizoen snowkiten we in Feldberg, Duitsland.

Kitesurfvakanties en -arrangementen
Alles met een vlieger. Leren kitesurfen in Nederland of in Zuid Europa? KiteMobile biedt verschillende arrangementen aan op de mooiste kitelocaties in Nederland en Europa. Individueel of in een groep.
Weekend Sleep & Surf in Scheveningen bijvoorbeeld of een weekendarrangement op Schiermonnikoog.
Meer zon? Ga op Surfweek in Tarifa, in de surfcity van Europa, beleef daar alle boardsport in een bruisend surfdorp
Anders van de zomer in 1 week kitesurfen leren op het Griekse eiland Kos. Behaal daar je kitesurfpas en huur materiaal over de hele wereld.
Laat je meeslepen door ons enthousiasme, maak gebruik onze ervaring.

Scholen en groepen
Kitesurfen tijdens een schoolkamp? Dat kan op de vele veilige ondiepwaterlocaties. In een sportieve week of actief weekend wordt de basis van het kitesurfen aangeleerd. Zelfs als het niet waait worden er door ons tal van uitdagende surfgerelateerde activiteiten aangeboden.

Kitesurfpas
Door het Koninklijke Nederlandse Watersport Verbond erkende kitesurfscholen voldoen aan strenge eisen. Goedkeuring door de KNWV betekent goed opgeleide instructeurs, de nieuwste materialen en de juiste papieren om een kitesurfschool te runnen. Erkende scholen geven een Nederlands-/Engelstalige kitesurfpas uit. Deze pas is geldig over de hele wereld.

Materiaal kopen? Kijk op KiteFinder.nl
KiteMobile begeleidt kitesurfers hun hele traject. Wij hebben speciaal voor hen de online kitefinder ontwikkeld. Kitefinder is een online catalogus met informatie over elke op de Nederlandse markt verkrijgbare kite. Denk aan materiaal van North, Slingshot, Naish, Best, Cabrinha en F-one kites.

Kitefinder is een online kitecatalogus en zoekmachine, die alle informatie herbergt over kites vanaf jaargang 2008. Je kunt zoeken op een beginnerskite, op merk, maat en/of karakter. In de kitefinder vind je ook de shops waar je het materiaal kunt testen of kopen.

Kitefinder is kosteloos en linkt naar lokale kiteshops. Zo weet je direct waar je de kite van jouw keuze kunt testen of kopen.
www.kitefinder.nl

Neem contact op met: Kite-Mobile

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 22 gasten 0 leden

© 2002 - 2023 Kitehigh