Kitesurfles.nl
Kitesurfles.nl


Contact informatie
(Post)Adres
Verhulstplein 19m
Postcode
2517 SC
Plaats
Den Haag
Tel
(+31) 06 20 234 234
Website

Locaties

Omschrijving
Locatie Zuiderstrand Scheveningen Den HaagKitesurfles.nl heeft met zijn team instructeurs al meer dan duizend cursisten veilig geleerd te kitesurfen. De eerste lessen kunnen het hele jaar doorgaan, de waterlessen vinden plaats van 1 april tot 1 oktober.

Neem kitesurfles op een toplocatie met alle faciliteiten!Wij geven de kitesurflessen op het Zuiderstrand van Scheveningen Den Haag, onze locatie is goed bereikbaar met het OV en parkeren is er gratis. Onze kitesurfschool maakt gebruik van de faciliteiten van strandpaviljoen De Staat. Hierdoor beschikken wij over omkleedruimtes, lockers en douches op het strand. Uiteraard kan je hier terecht voor een hapje en een drankje.

Wat is tijdens de kitesurfles(sen) inbegrepen?Je kan al een 3 daagse kitesurf cursus boeken vanaf 225,- euro, tijdens de kitesurflessen zijn alle benodigde materialen gratis inbegrepen. Als kitesurfschool beschikken wij over de nieuwste materialen van Cabrinha en NPX van 2012. Na afloop van de kitesurfles(sen) ontvangt je een IKO certificaat / kitesurf diploma dat wereldwijd geldig is.

Leer met gemak kitesurfen op zeeHet is niet moeilijk om te leren kitesurfen. De gemiddelde cursist heeft 3 ? 4 van onze praktijkgerichte lessen nodig om te leren kitesurfen op zee. Wij stemmen altijd de oefeningen af op jouw niveau. Bekijk de lesmogelijkheden om het aanbod te bekijken.Reserveer wanneer het jou uitkomtWij zullen je inplannen op de dagen die jou uitkomen, dit hoeven geen aaneengesloten dagen of weekenden te zijn.Reserveer direct en vul het reserveringsformulier in, stuur ons een email op info@kitesurfles.nl of bel 0620 234 234 en sta binnenkort ook te kiten op je board!

Neem contact op met: Kitesurfles.nl

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 43 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh