Kitesurfschool.nl
Kitesurfschool.nl


Contact informatie
(Post)Adres
Postcode
Plaats
Tel
0651323547
Website

Locaties

Omschrijving
Welkom bij de nummer 1 kitesurfschool van Nederland. Wij organiseren al 13 jaar kitesurf- cursussen voor jong en oud. De gecertificeerde instructeurs en onze lesmethode volgens de IKO en KNWV norm maken een een kitesurfcursus bij kitesurfschool.nl absoluut tot een onvergetelijke ervaring! Wij zijn 7 dagen per week open en er is altijd plek.

Een cursus voor iedereen
Wij bieden voor iedereen een geschikte kitesurfles. Ben je nog beginner of helemaal nieuw met de sport dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk op een veilige manier leert kitesurfen. Uiteraard bieden wij ook gevorderde kitesurflessen van elk niveau. Onze kitesurflessen zijn ook te boeken als privé voor 2. Op deze manier volg je nog effectiever het cursusprogramma.

Basis Kitesurf Cursus
Nooit eerder gekitesurft en wil je kennis maken met deze fantastische sport? Geen probleem, na een basiscursus kitesurfen weet alles om op een veilige manier te kunnen kitesurfen.

3 daagse cursus
Met een 3-daagse kitesurfcursus leren wij je alles om zelfstandig en veilig te kunnen kitesurfen. Deze cursus biedt als enige in Nederland \\\\\\\'100 % vaargarantie\\\\\\\'. Deze cursus is de meest geboekte kitesurfcursus. Na het afronden van de cursus krijg je een certificaat waarmee je wereldwijd kitesurfmateriaal kunt huren. Niet goed? Geld terug!

Neem contact op met: Kitesurfschool.nl

Je dient ingelogd te zijn om contact op te nemen met de school
Gebruikers Online 211 gasten 0 leden

© 2002 - 2024 Kitehigh