Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 4
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Tarifa. Kiters gezocht. Gepost op: Juli 28, 2009, 14:50:25
Ben je nog steeds op zoek of heb je al een ticket geboekt? Ik heb vanaf zaterdag 2 weken vrij en zie een roadtrip naar tarifa wel zitten.
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Fotograaf Grevelingendam maandagavond 11 mei Gepost op: Mei 12, 2009, 10:02:25
Gisteravond stond een fotograaf foto's te maken op de grevelingendam? Kunnen we de foto's ergens downloaden?
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het grote Winkel-aanbiedingen topic Gepost op: Oktober 13, 2008, 18:42:14
Weet iemand een O'neill Psycho II te koop voor een mooi prijsje?

4  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: Board gevonden op Slufter Gepost op: Oktober 06, 2008, 11:23:18
eigenaar is gevonden...
5  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: Board gevonden op Slufter Gepost op: Oktober 05, 2008, 13:51:50
Fone Trax?

nee...
6  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Board gevonden op Slufter Gepost op: Oktober 05, 2008, 00:38:49
Vanmiddag (4 okt) board uit water gevist bij slufter, eigenaar kan zich melden.
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: CTI BRACE kniebanden Gepost op: September 25, 2008, 21:18:10
Ik heb een CTI brace!

Ik heb 5 jaar geleden mijn voorste kruisband afgescheurd, hiervoor heb ik een CTI 2 brace gekregen. Met de eerstvolgende wintersport (snowboarden) ging het zo goed met de knie dat ik een beetje overmoedig werd en een sprong van ongeveer 1,5m hoogte maakte met een harde vlakke landing. In de landing had ik mijn been gestrekt en hier is de brace dus niet voor bestemd. Mijn been boog toch de vergeerde kant op en ik mocht gratis met het vliegtuig naar huis. Voor de rest een goeie brace maar dus niet helemaal perfect. Hierna heb ik me laten opereren (nieuwe kruisband) en dit is de beste zet die ik had kunnen doen, ik kan alles weer. Kiteloopen met harde landingen geeft geen problemen. Overigens draag ik met kiten nog steeds de CTI brace, gewoon voor extra zekerheid.

Voor de duidelijkheid, de CTI brace is waterbestendig. Hij is gemaakt van Carbon en TItanium, met aan de zijkant RVS scharnieren. Ik draag de brace over mijn pak, maar heb er wel vaak last van dat ie afzakt, best irritant (heb pas de straps vervangen dus misschien is het nu over). Na het kiten wel even afspoelen met zoet water.

Om zo'n brace te kunnen bemachtigen moet je bij je verzekering aantonen dat je 'm nodig hebt in het dagelijks leven, dus niet alleen met sporten (behalve profs). Dit moet je aantonen met een brief van de orthopeed. Kosten zijn anders bijna 1000 euro.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kitesurfers gezocht!!! Gepost op: Mei 14, 2008, 04:38:16
Hey Plien, ik vind de Reef Mick Fanning de bom! En zoals je zondag gezien hebt, is het helemaal stoer om de in de zool geplaatste bier-fles-opener te gebruiken en vervolgens heel de net gedekte tafel van je moeder nat te spuiten (per ongeluk).Joepie schater

Jammergenoeg kan ik donderdag niet...
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Hotel in Fuerteventura Gepost op: Oktober 05, 2007, 14:08:17
Ik heb (afgelopen zomer) gewoon via d-reizen geboekt, je zit sowiezo niet dicht aan het strand dus maakt niet echt uit waar je zit in Corallejo. Ik heb er een auto bij gehuurd (aanrader!) en ben elke dag naar een strand gereden.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: liquid force menace of assault? Gepost op: September 12, 2007, 18:20:20
Ik heb de Assault9 2006 gehad, vind het een topkite, alleen het sturen gaat wat indirect.
11  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kite gejat @ Flagbeach surfcentre Gepost op: September 11, 2007, 18:03:51
Mooi klote, hopelijk doet je verzekering niet moeilijk...

Wij zijn tijdens onze vakantie in juli gewaarschuwd voor het vele stelen daar (voornamelijk uit auto's), dus heb mijn spullen niet uit het oog verloren.

Jammergenoeg zijn mijn 2 barren door (waarschijnlijk) het grondpersoneel op het vliegveld van Fuerte gestolen. (daarkwam ik dus op schiphol pas achter) Gelukkig deed mijn verzekering niet moeilijk.
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Fotocamera ?? Gepost op: September 08, 2007, 18:03:29
Ik heb een Sony P150 7.2mp. De keuze is bij mij op deze sony gevallen omdat deze juist een hele snelle scherpsteltijd heeft voor een compactcamera. Misschien is de sony camera van jou ook helemaal niet langzaam. (oke, een spiegelreflex is altijd sneller) Dus mooie foto's maken is waarschijnlijk best te doen...

Overigens heb ik ook een onderwaterbehuizing gekocht bij mijn camera, aanvankelijk voor het duiken, maar ook heel handig als je het water in loopt om foto's te maken van het kiten. Zo kan je dus van een paar meter afstand foto's maken van tricks die je liever niet te dicht bij de kant maakt.
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kevin wint PKRA Duitsland Gepost op: Augustus 27, 2007, 16:15:57
Waar kan je de rangschikking zien?

Op pkra.info , maar die is nog niet geupdate.
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kevin wint PKRA Duitsland Gepost op: Augustus 27, 2007, 16:05:10
Goed gedaan Kevin!

Hoeveel is het puntenverschil nu met Aaron? Is er nog ruimte om 'm in te halen? Zal moeilijk worden denk ik, nog maar 2 stops te gaan...
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kitesurfen op Cuba Gepost op: Augustus 24, 2007, 15:36:50
Doe een search op kitesurf.com: http://www.kiteforum.com/phpbb/search.php?mode=results met "cuba. Hier zal je redelijk was topics vinden.
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kitesurfen op Cuba Gepost op: Augustus 24, 2007, 15:32:35
Ik ben vorig jaar in Cuba geweest, ik had geen kites bij me omdat we gingen rondtrekken met een rugzak. (dan is een extra 25kg wegende kitetas niet echt handig)

Maargoed, ik heb op Varadero nog een uurtje gevaren toen het een paar dagen waaide. Ik kon van een particulier een setje (oude troep) huren voor te veel geld. Kitescholen oid heb ik niet gevonden.

Moet gezegd worden dat ik in het regenseizoen was (lees: weinig wind) dat ongeveer in juli begint. Het beste seizoen om in cuba te zijn is rond januari/februari, dit is het droge seizoen met meer wind. Verwacht niet dat je zoveel als in carbarette (eilandje verder) kan varen en neem een grote kite mee.

Een paar dagen heb ik veel wind gezien bij Playa Santa Lucia. Geen reet te doen daar, maar wel een mooi strand en perfecte kitelocatie. Een natuurlijk rif op 1.6km van het strand en helder blauw water. Toen ik er was stond er dik 20 knopen wind. (geen kiter gezien daar)

Al met al heeft het gedurende mij 3 weekse vakantie 4 dagen gewaaid. In het droge seizoen moet het beter zijn.

Veel plezier daar!
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Knie blessure unhappy traid Gepost op: Augustus 11, 2007, 15:44:58
Een brace en fysio kan bij sommige mensen werken, bij anderen is een operatie nodig. Ik behoor tot de laatste groep. Ik ben heel blij dat de operatie 2,5 jaar geleden heb laten doen. Nu voelt ie weer voor 80% zoals de andere knie, dus kan lekker beulen.

Er zijn overigens nog meer threads met dit onderwerp, dus even zoeken zal veel info opleveren.
18  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Beginners spot in europa ? Gepost op: Augustus 07, 2007, 18:23:15
http://www.kitebeaches.com/component/option,com_kitebeaches/task,show/id,4109/
19  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: beginners spot Noord Spanje of Perpignan Gepost op: Augustus 07, 2007, 18:20:17
Ik heb vlakbij Leucate op dit meer (zie link) vlakbij la Palme gevaren toen ik nog redelijk beginner was. Super vlak water en overal kunnen staan. Het zal in de zomer wel druk zijn.

http://www.kitebeaches.com/component/option,com_kitebeaches/task,show/id,4109/
20  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Fuerteventura afgelopen maand, wie waren er ook...? Gepost op: Augustus 01, 2007, 03:59:18
Ola,
Twee van mijn kitematen hebben afgelopen periode op Fuerte lopen knallen (althans dat is hun verhaal). Als de namen Rob en Denny je wat zeggen, geef het even aan dan zal ik je kitehigh naam doorpassen.

Greetz
Pjotr

Die ken ik niet....
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2 barren gestolen uit bagage bij vliegreis! Gepost op: Augustus 01, 2007, 03:58:08
Misschien hebben ze op Fuerte geen mooie 3D kleurenscanners voor je bagage? Maar idd. komt het zelden voor dat ze je tas openmaken. En als ze dat doen zijn ze zover ik weet verplicht om er een brief bij te doen. Naar de VS gebeurt me dat ook regelmatig.

Bij de handbagage heb ik wel van die mooie kleurenscanners gezien, voor de ruim bagage hebben ze die dus misschien ook wel. Bij mij is al vaak mijn bagage open geweest, maar nog nooit een brief gevonden.
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2 barren gestolen uit bagage bij vliegreis! Gepost op: Augustus 01, 2007, 03:54:34
Je moet ook een slotje op je tas doen!!!!!!!!!!!!!!!
Je moet ook een slotje op je tas doen!!!!!!!!!!!!!!!
Je moet ook een slotje op je tas doen!!!!!!!!!!!!!!!
Je moet ook een slotje op je tas doen!!!!!!!!!!!!!!!
 Tip voor iedereen die gaat vliegen!!!!!!!!!!!

Vorig jaar had ik een slot op mijn backpack, en die kreeg ik met een gesloopte ritssluiting terug, want hij moet natuurlijk open als ze er in willen kijken bij de douane. Dit jaar vlak voor mijn vakantie een mooie kitebag gekocht, die wil ik dus niet kapot terugkrijgen dus geen slot erop deze keer.

Overegens hadden ze vorig jaar ook de helft van mijn bagage gerooft dus ik word er zwaar geflipt van.


He koert,
tegenwoordig hebben ze hele mooie scanners en kunnen ze alles zien wat er in je tasje zit, en als er dan echt wat verdachts inzit hebben ze tegenwoordig zelfs ook een intercom en word je omgeroepen, en mijn tas werd ook EXTRA gecontroleerd door de douane, dan gaat de tas door een scanner die ze in 3d kunnen bekijken, wat ze bij mij dus hebben gedaan en dan gaat er vervolgens een mooi geel stikkertje op je tas dat de tas door de security check is geweest

op alle normale koffers zit toch ook een slot???
en als het dan daadwerkelijk kapot is GESNEDEN zijn daar zeker sporen van te vinden en kan je de vliegmaatschappij aansprakelijk stellen.

Kind regards ,
Dennis Rusman

Ja je zou zeggen dat ze alles kunnen zien met zo'n scanner. Maar de kunstof koffer die wel op slot zat hebben ze ook open gemaakt. Die buigen ze gewoon zo ver dat het slot open schiet (zonder iets kapot te maken).
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2 barren gestolen uit bagage bij vliegreis! Gepost op: Augustus 01, 2007, 03:50:54
Wanneer je dit wil claimen heb je zo-wie-zo een "PIR-rapport" nodig! Wanneer er tijdens de reis (tussen in-checken en bagage van de band halen) iets verdwijnt dan moet je dit DIRECT melden, in ieder geval voordat je de aankomsthal bij de douane verlaat! In de voorwaarden van een reisverzekering staat dat je dit Pir-raport nodig hebt! Voor een Pir-rapport kun je je melden bij de band waar je je bagage ophaalt, meld je vermissing ook ff bij Lost & Found!

Zo'n rapport heb ik gelukkig direct op laten maken, ik had direct door dat de barren weg waren.
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2 barren gestolen uit bagage bij vliegreis! Gepost op: Juli 31, 2007, 21:00:59
probeer een demobarretje te fixen bij de importeur!

Bij mijn weten was Fightfish vorig jaar de importeur maar is nu failiet oid. Momenteel is www.xwatersport.com de importeur volgensmij...?

Klopt dat?
25  Algemeen / Buitenland & Travel / Fuerteventura afgelopen maand, wie waren er ook...? Gepost op: Juli 31, 2007, 18:34:25
In juli was ik in Fuerteventura, Corallejo. Ben daar wat mensen tegengekomen die ook weleens hier op het forum komen. Misschien kunnen we wat foto's etc uitwisselen.
Pagina's: [1] 2 3 4


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.